Allakando

Läxhjälp som ger toppresusltat

Bli studiecoach och hjälp yngre elever i skolan med läxhjälp online 


Ta chansen och sök till att bli studiecoach inom läxhjälp. Läxhjälpsföretaget Allakando matchar tusentals lärare med elever varje år som i sin tur hjälper eleverna nå sina studiemål i skolan. Det är en stor förfrågan på online undervisning just nu i samband med den rådande pandemin, så du kan enkelt hjälp till som studiecoach hemifrån! Läs mer om läxhjälp hos Allakando och skicka in en ansökan! 


Vi lär upp dig att bli studiecoach i läxhjälp 


Om du känner dig osäker kring rollen som studiecoach för att du inte har gjort det innan så kan du vara lugn Majoriteten av våra coacher läser inte till bli lärare eller har hjälp till med läxhjälp tidigare. Det viktigaste är att du har drivet och viljan att hjälpa andra att nå sina studiemål. Du kommer att bli upplärd innan du får hjälpa till som studiecoach. Bl.a så får du lära dig om studietekniker som både du och din elev kommer ha nytta utav livet ut. Det är många studenter som hjälper till hos läxhjälp Malmö, och fler är alltid välkomna.


Ge läxhjälp i ett eller flera ämnen


Organisationen erbjuder läxhjälp i alla ämnen från grundskolan upp till universitetsnivå. Så det kan vara privatlärare i vilket ämne som helst så länge du har goda kunskaper inom det. Det kan vara allt från juridik och samhällsvetenskap till fysik och kemi. Är du en höjdare inom matematik så kan du hjälpa till som mattelärare hos systerorganisationen SmartStudies läxhjälp som specialiserar sig på att ge mattehjälp.


Om du känner att studiecoach inte är en perfekt match för dig så finns det andra alternativ. Många andra studenter väljer att hjälpa till som barnvakt. Då kan man passa en familjs barn i närheten där man bor vilket är väldigt smidigt och är också en bra sysselsättning vid sidan av studierna. Här finns mer information om hur det är att vara nanny


För att återgå till studiehjälp så kan du hjälpa till med mattehjälp hos Allakando även om systerorganisationen specialiserar sig på det ämnet. Säg bara till om du är intresserad av att vara privatlärare i mer än ett ämne. 


Flexibla tider som läxhjälp online — välj vad som passar dig 


Generellt sett så går det bra att matcha sitt schema med att vara studiecoach oavsett om det är online eller att man ses fysiskt. Men online är inte bara smidigt för att det är flexibla tider utan även för att du slipper åka någonstans och du öppnar upp möjligheten för en elev i en helt annan stad att få hjälp av just dig.


Om du kan hjälpa till en gång i veckan så funkar det bra. Skulle man hellre vilja hjälpa tilll en eller två gånger varannan vecka så funkar det också. Du säger till, så matchar vi en elev med dig efter ditt schema. 


Bygg på ditt CV med värdefulla erfarenheter och referenser 


Att vara studiecoach gynnar dig ofta när du ska börja söka jobb för att du delvis får med dig goda egenskaper och förmågor som är attraktiva för arbetsgivare. Som studiecoach får du med dig ledaregenskaper, kommunikationsförmågor och goda pedagogik.
Förutom detta så får du med dig från Allakando goda meriter, referenser och ett referensbrev som är mer välutvecklat beroende på hur många elever du har hjälpt och hur länge du har varit studiecoach. 


Om du själv är intresserad av att få snabba tips om hur man kan lägga upp sitt skolarbete och få bättre resultat  kan du besöka följande sida för tips som appliceras i läxhjälp här. Här kan du få snabba förklaringar om bl.a studieteknik men även hur man ska lägga upp sitt arbete när du skriver uppsatser.